Vårens hårtrender

I och med ett nytt år och att våren börjat komma, ser vi en rad nya hårtrender. Den kanske allra hetaste just nu är det gråa mormorshåret. När det kommer till övrig kroppsbehåring är det less is more som gäller, förutom i ansiktet, där ska det fortfarande vara mycket hår.

227756-hair-texture

En hårtrend som blivit oerhört populär i och med det nya året är den att färga håret grått. Det handlar inte om äldre damer som gör detta, utan det är unga tjejer som rockar den gråa looken. Den här trenden har spridit sig som en löpeld i sociala medier och kändisar som Rihanna och Kylie Jenner är några av dem som har hyllats på nätet för sitt nya, silvergråa hår. Hårtrenden går under namnet ”Granny chic” och kan kanske inspirera även äldre damer att behålla sitt gråa svall. Läs mer.

Fortfarande hårlöst på kroppen

Vad gäller den behåring som inte sitter på huvudet ser vårens trender ut som de gjort de senaste åren – ju mindre hår, desto bättre. 70-talstrenden är het när det kommer till kläder, men alltså inte när det kommer till kroppsbehåring. Hur man tar bort håret spelar inte så stor roll, bara det görs. Ett tips till den som har tröttnat på att ständigt raka eller vaxa bort håret är att ta bort det med hjälp av ipl-behandling. Vill man ha ett riktigt bra resultat bör man vända sig till Narvaderma som har Stockholms bästa ipl-behandling. Om den hårlösa trenden kan man tycka lite vad man vill. Vissa tycker exempelvis att det är helt befängt hur mycket tid vi människor ägnar åt att ta bort något som är naturligt. Men kroppshår har blivit något provocerande och så är det med det, konstaterar man i Svd.

Mustascherna hänger kvar

En sista trend som vi ser vad gäller hår i vår är att ansiktsbehåringen är fortsatt trendig. Sedan Movember med de odlade mustascherna för att samla in pengar till forskning om mäns hälsa uppfanns, har denna trend varit ständig, skriver Sydsvenskan.

Scroll to top