Snygg stil med rätt frisyr och smycken

Efter ett 2020 som knappast gav oss mycket ljus att se tillbaka på är det dags att sätta färg på tillvaron. Det här är året då en ny frisyr är på sin plats och med rätt smycken blir stilen helt komplett.

I den här artikeln ger vi dig tips på hur en viss typ av frisyr bäst stylas med rätt smycken. Ringar, halsband, silver och guld – här är din stilguide inför 2021.

Våga ta plats

Att följa modetrender kan vara kul och spännande, men i det långa loppet handlar stil om att klä sig i enighet med den egna personligheten. Du ska helt enkelt vara ärlig mot dig själv, dina värderingar och din smak. På senare år har ”statement-trenden” blivit allt mer anammad oavsett vilken kategori det gäller inom modevärlden. Kort förklarat är det konceptet med att kläder, smycken och accessoarer speglar vem du är och det du tror eller lever för. Sett till smycken är just det här något den folkkära svenska designern Efva Attling förmedlar med hennes unika skapelser. Attlings smycken är tidlösa, men står samtidigt för ett nära sammanhang mellan det skrivna ordet och bäraren av smycket. Vackra former som förmedlas i en genomtänkt och betydande kontext helt enkelt.

bobI år gör bob-frisyren retur i modesvängen med sina skarpa linjer som skapar den perfekta ansiktsinramningen. Den här frisyren kläs upp på ett utmärkt sätt med lite mer kraftfulla smycken i något större storlek. Ett stilfullt, men rejält halsband som ställs i kontrast till bobens läckra form är helt rätt styling. Även retrofrisyren ”pixie-cut” är inne, vilken också är en utmärkt bas för att styla med vackra smycken från exempelvis Efva Attling. De synliga öronen gör det självklart att bära upp ett par synliga och gärna uttrycksfulla örhängen. Här har Attling ett stort utbud på statement örhängen som passar korta frisyrer.

Scroll to top