Snygg i löshår

Många av oss drömmer om svallande lockar i håret, men få lyckas spara ut det där långa drömhåret – turligt nog finns lösningen: löshår. Men för att löshåret ska bli snyggt och se naturligt ut gäller det att man vet hur man på bästa sätt sätteri, vårdar och tvättar.

hår för ögonAlla kan inte spara ut så att de får långt hår, så är det bara. Men man ska inte hänga läpp för det inte. Turligt finns knep att förlänga håret med löshår – men se till att du väljer rätt sorts löshår, annars är risken stor att det syns tydligt att håret inte är av äkta vara. Så för att vara på den säkra sidan: köp ditt löshår från Headzone. Då kan du lita på att löshåret du får med dig hem både är i äkta hår och av bra kvalitet, men vill du att det ska bli snyggt när du sätter i håret kan det vara bra att veta hur du gör detta på bästa sätt. Det är något som hårbloggaren Elin har alla knep för i en artikel i Damernasvärld. Där skriver hon bland annat om hur löshår faktiskt aldrig är snyggt bara som det är och att man måste ta sig tiden att styla och underhålla håret för att det ska se bra ut. Det kan man göra genom att både kamma, locka, platta och föna – med måtta. Annars slits håret och det blir svårt att snygga till det igen, så det gäller att vårda frisyren så det ser bra ut längre. I Expressen har man både lagt upp en video från Youtube på hur man sätter i löshår och skriver också om hur man sköter om sitt hår på bästa möjliga vis – och självklart har vi valt ut de bästa tipsen att lägga på minnet:

  • Borsta – borsta genom håret både morgon och kväll så alla tovor försvinner, men var försiktig så du inte sliter ur håret om du borstar för nära dess fästen.
  • Produkter – använd bara produkter som är anpassade för löshår, vet du inte vilka dessa är kan du kolla med din frisör som säkerligen har kunskap om sina produkter.
  • Sova – somna aldrig med blött hår efter som detta sliter på håret, se därför till att du låtit håret torka helt innan du lägger dig och sov med fördel med håret i en fläta eller uppsatt på annat vis.
Scroll to top