Så får du bort oönskad hårväxt permanent

På kroppen växer det hår. På vissa ställen är det långt ifrån angenämt att ha det. Att använda rakhyvel för att få bort oönskad hårväxt är minst effektivt. Laser däremot tar sönder hårsäckarna och gör att hårstråna inte växer ut igen.

Generande hårväxt har varit ett ständigt problem för både kvinnor och män. För att slippa använda rakhyveln eller andra mindre effektiva metoder var och varannan dag är permanent hårborttagning ett bra alternativ. Hos https://www.lifetimeclinic.se/ kan du boka tid för effektiv hårborttagning med diodlaser som är ett intensivt pulserat ljus. Kliniken har väldigt hög kvalité och säkerhet på behandlingarna de erbjuder. Till hårborttagning använder de en maskin som effektivt och skonsamt eliminerar oönskad hårväxt.

Effektiva behandlingar mot oönskad hårväxt

När du gör en hårborttagningsbehandling med laser behandlas stora ytor snabbt och effektivt. Det är en av det snabbaste behandlingarna för att eliminera hårväxt som du inte önskar ha på kroppen. Resultatet du får av att göra en hårborttagningsbehandling hos Lifetime Clinic är permanent. De hårstråna som är i en aktiv växtfas faller av efter cirka två veckor efter behandlingstillfället.

Boka en konsultation för hårborttagning

När en behandling genomförs läggs kall gel på huden och den belyses med ett synligt intensivt pulserande ljus. Ljusblixtarna snärtar till lite vid huden men det är inte smärtsamt och behandlingen går snabbt. Det går att behandla det flesta områden på kroppen, dock inte huvudet eller där det finns slemhinnor. På huvudet är det tvärtom, där vill människor ha bra hårväxt. Behandlingen fungerar inte på ljusa och tunna hårstrån. Därför är det bra att boka tid för en konsultation om du är intresserad av att göra en hårborttagningsbehandling. Under konsultationen kan du få all nödvändig information som du behöver angående hårborttagning. Du kan även få en behandlingsplan för att kunna eliminera all oönskad hårväxt.

Hårstrån växer olika

Hur många behandlingar du behöver göra beror på din hårväxt och på det stället du vill ta bort hår. Det är tillväxtfasen som bestämmer egenskaperna på hårstråna som längd och diameter. Att raka sig är sällan det effektivaste sättet att få bort oönskad hårväxt. Om du vill bli av med hår permanent är professionell laserbehandling det bästa alternativet.

Scroll to top