Långt eller kort hår? Extremt är hett nu

2018 är året då vi får välja mellan antingen extremt långt hår, eller väldigt kort. Det är verkligen extrema tider, så pass extremt att både superbehandlat pastellhår brottas om uppmärksamheten med det alldeles naturliga, självlockiga. Hur ska man egentligen välja?

Hårtrender kommer och går och det som är hett för i år är definitivt flätor på långt hår, page eller riktigt kort för den som vågar. Det spännande med vår tid är definitivt att vi pendlar otroligt mycket mellan extremiteter. Å ena sidan älskar vi det pastellfärgade, stora, vågiga håret. Men å andra sidan älskar vi även det snaggade, nakna håret som bara låter ansiktet träda fram ordentligt. Det är svårt att välja, och för att hjälpa dig till ett val är det dags att bläddra i kvällstidningarnas förslag.

Frisyrer 2018

Vill du ha långt eller kort hår? Det pågår just nu en hel del debatter kring vad som är snyggast och trendigast just nu. De trendigaste stylingarna för det långa håret tros vara flätor, hårband, tofs och gardinlugg. För den som vill klippa kort är det all-in som gäller 2018. Vågar du snagga dig helt? Inte alla gör det, men de som vågar – och bär upp det – de lyckas extremt bra i år.

Den ojämna pagen är riktigt het för i år och verkar ha ersatt vår besatthet för den där perfekta pagen en gång för alla. Nog för att den där välklippta, raka pagen kommer komma tillbaka snart igen, ingen tvekan om den saken. Men som variant på den kan en lite slarvigare variant göra sig mycket bra, och exempel på en kändis som klär mycket bra i den frisyren är Rihanna!

Det enda som verkar förena alla hårstilarna är wet-look. Den kommer och går med jämna årsmellanrum men passar väldigt bra både för den som har långt hår och vill göra en backslick, eller för den som vill ha en lite slarvigare page. Sen har vi det som kanske vinner störst ”WTF?”-faktor, den omvända unibrowen som verkar sprida sig som en löpeld genom sociala medier… Ta den gärna med en nypa salt!

Scroll to top