Hösten och vinterns hårtrender

pexels-photo-large-4Lyft fram den där perfekta höst- och vinterlooken med en ny frisyr! Bort med slitna hårtesar och sommarfrisyrer. I höst och vinter finns det massor som är trendigt, och det är inte helt lätt att hitta rätt bland alla olika slingor, färger, toner och klipp. 

Efter sommarens slitningar på håret längtar nog de flesta efter lite förnyelse. Varför inte testa på en ny hårfärg eller klippning för hösten och vintern? I höst ska håret bland annat vara stort, ha mycket textur, lockar och volym överlag. Stylingen sker bäst med hårfön och spray, eller mousse. Har man inte välsignats med ett stort, långt och tjockt hår så kan hårförlängning från http://www.salongheadzone.se/Harforlangningar vara en bra lösning för att få till det där drömsvallet!

En ny variant av platinumblont, slingor och intensiva färger

Vilken färg ska man satsa på då? I höst och vinter är det många olika färger som syns. I Expressen visas bland annat en ny variant av platinumblont som kallas Multifaceted Platinum, där olika blonda slingor ger ett mer livfullt utseende. Även nattsvart hår, kopparröda nyanser, inramande slingor, varma blonda toner med inslag av honung och karamell, mörk kastanjebrun och rosa metallic är helrätt i höst och vinter.

Bästa klippen och stylingen i höst och vinter

De bästa frisyrerna finns verkligen denna höst och vinter. Välj den du vill ha utifrån ansiktsform och beroende på hur stor förändring du vill göra. Vissa vill göra mer, andra mindre. Ett bra sätt för att veta hur man ska klippa sig är genom att inspireras av kändisar och andra förebilders frisyrval. I MetroMode visar kändisar som Ariana Grande, Cara Delivingne, Chrissy Teigen och andra sina frisyrer. Denna säsong är allt från tjock hel-lugg och tunn hel-lugg, loob, lockar och djup sidbena, superlångt hår med mittbena, gardinlugg, flätor, kort page, långt hår med borstade lockar och långt tjockt hår med stökiga lockar inne.

Scroll to top