Fixa bra skägg

Skägg, denna manliga trend som inte tycks få ett stopp. I var och varannan tidning med inriktning på mode ser vi män i full ansiktsbehåring, och tjejer såväl som killar tränar efter just män i skägg. Det är helt enkelt en trend som är här för att stanna, och snarare har blivit en form av norm som man mer än gärna vill ha. Det är helt enkelt många som känner sig finare i skägg, och det är såklart en smaksak, men en sak som är säker det är att skägg är otroligt populärt!

Utseende är alltid något som diskuteras, vare sig man vill det eller inte. Och precis som att det finns normer och stereotyper för kvinnor så finns det så även för män, på gott och ont såklart. Något som har blivit otroligt trendigt, så pass trendigt att det numer nästan inte längre bara är en trend utan vanligt är skägg på män. Väldigt många känner sig snyggare med skägg, precis som att väldigt många är mycket mer attraherade av män som har just skägg. Det är såklart en smaksak, för precis som det finns de som älskar skägg i alla dess former, så finns det de som föredrar ett ansikte utan behåring, på sig själv såväl som på andra. Men ett skägg är inte något som bara dyker upp och blir automatiskt långt, tätt och snyggt, snarare tvärt om. Man måste ta bra hand om sin skäggväxt för att det ska kunna bli så fint som man vill att det ska bli. Låt oss därför ta upp tre punkter fulla av tips för han som vill få ett riktigt fint skägg!

  • Många har skägg för att de tycker att det är väldigt snyggt i deras ansikte, men det är inte alla som har samma färg på skägget som de har på håret. Något som såklart inte behöver vara ett problem, men som många inte trivs i. De vill helt enkelt att skägg och hår ska passa ihop på ett exemplariskt vis, och som tur är så går det att lösa! Med skäggfärg från just for men så kan man enkelt färga sin skäggväxt så att den går i bra ton med sin frisyr, och man kan därmed vara helt nöjd med sitt utseende!
  • Vill man skaffa sig ett riktigt långt skägg så tar det tid och energi, man kan nämligen inte bara låta det växa. Man måste ta hand om det. Tvätta det, kamma det och trimma det, så att det håller en bra form för ens ansikte. Ett vildvuxet och oskött skägg är aldrig trendigt, och inget som många gillar.
  • Tråkigt nog så är det faktiskt så att inte alla passar så bra i skägg, hur gärna man än önskar att man gör det. Det är med andra ord viktigt att veta när det är dags att raka bort sitt skägg, även om det såklart kan ta emot. Men som sagt, vissa passar med på sin höjd lite stubb och inte ett långt och vildvuxet skägg. Det är helt enkelt något som man bara får acceptera, även om man önskar att man var en man med ansikte perfekt för ett riktigt skägg.

Scroll to top