Bröllop efter bröllop

I ett tidigare inlägg skrev vi om huruvida det är säkert med fransförlängningar, något som vi givetvis tycker är väldigt snyggt. Idag skriver vi istället om bröllop, något som nog de allra flesta tycker är jätteroligt, både att gå på samt att titta på när kungligheter gifter sig.

Ja det är roligt med bröllop och för fantaster är kungliga bröllop rena drömmen, med stora klänningar, exklusiva gäster och diamantbeprydda diadem över expertstylat hår. I år gifte sig vår allas prins Carl Philip med sin Sofia och för ett litet tag sedan Madeleine och Chris samt att Victoria och Daniel gifte sig år 2010, det innebär tre kungliga bröllop på bara fem år, och däremellan ett brittiskt dessutom, med William och Kate.

Bildbevis på bröllopsyran finns på Instagrambrud gifta bröllop frieri LITEN

I Expressen kan vi läsa om hur bröllopsyran från i somras mellan just Carl Philip och Sofia nådde nya höjder då bilder delades vitt och brett på sociala konton som facebook och instagram, många av bilderna direktutlagda av kungahuset själva.

Kungahuset anses i dag vara duktiga på att använda sociala medier. När prinsessan Madeleine och Chris O’Neill berättade att de förlovat sig gjorde man det med en video som lades upp i Kungahusets egna kanaler – Expressen

Men det är ju något speciellt med monarkin, hur udda den egentligen kan te sig i mångas ögon. Många älskar kungliga tilldragelser och inte bara bröllop är omtyckta händelser nej även dop och lysning är populärt, samt tillkännagivanden av nya kungliga barnbarn och deras aristokratiskt blåklingande namn som Estelle och Nicolas samt Leonore.

Scroll to top