Äntligen bröllopstider

När vår och sommar tar sin plats i Sverige börjar även bröllopen att successivt öka. Det är nämligen mycket populärt med vår- och/eller sommarbröllop, vilket i sig innebär att planeringen börjar nu. 

brud kvinna bröllopOm du ska gifta dig: grattis! Det kommer att vara den viktigaste dagen i ditt liv och du kommer att minnas den för alltid. Det är förståeligt om du har en visst stress kring allt som ska göras men oroa dig inte, vi har koll på det viktigaste: klänningarna.

För dig som ska gifta dig är det självklart viktigt att välja en bröllopsklänning som är du. Den ska spegla din personlighet och passa ditt utseende och det är ingen annan än du som kan bestämma vad som är bäst. Självklart kan det vara skönt med hjälp från nära och kära men i slutändan är det ditt beslut. Det kan verka självklart men om du har sett reality-serien ”Say yes to the Dress” som sänds på tv just nu, kan du säkert förstå att många kommer med åsikter trots att de inte borde. Numera går det även att köpa bröllopsklänningar på nätet, någonting som underlättar otroligt mycket för den stressade bruden. En rekommendation är att gå in och kolla på SofiaMoore bröllopsklänningar, där finns nämligen många vackra alternativ i flera olika varianter.

Något annan som är viktigt i klädväg är det som tärnorna kommer att ha. Även det är upp till bruden och vanligast är att klänningarna är i samma färg, men det är inte heller något måste. På senare tid har det blivit vanligare med något eget på bröllopet också, som att låta tärnorna ha olika färger på klänningarna eller själv välja att ha en viss färg på sin brudklänning och låta tärnorna gå i vitt. En rolig idé kan ju vara att välja den omtalade färgklänningen till dina tärnor? Den var på tapeten i slutet av februari och hela världen funderade över vilken färg klänningen hade. Vissa såg nämligen att den var blå och svart, medan andra såg guld och vit. Missat denna historia? Läs mer här.

Scroll to top